Prin realizarea şi publicarea unor poze profesioniste despre persoane de etnie romă care reprezintă exemplu pozitiv în comunitatea lor contribuim la combaterea discriminării etnice. Vezi: Galerie/Poze antidiscriminare

Am realizat un videoclip antidiscriminare în cadrul campaniei.

 

În cadrul proiectului a fost derulată o campanie antidiscriminare menită să reducă din tensiunile locale în localitățile proiectului.

La baza campaniei stau workshopurile pe care le-am derulat în cadrul evenimentului antidiscriminare So Keres Europa!, care a avut loc la Cluj-Napoca în 2015 iulie. Prin aceste activităţi s-a ajuns la dezvoltarea conceptului de antidiscriminare şi realizarea unui videoclip antidiscriminare.

 

Mini test: Află dacă ești o persoană care discriminează!

Chestionare atitudini sociale
Am conceput două chestionare online care evoluează atitudinea personală față de persoanele din jurul nostru, respectiv atitudinea altor persoane față de noi.
Modul individual de percepție a persoanelor în raport cu anumite situații, ne determină să adoptăm anumite comportamente față de acestea, fără a le putea justifica. Uneori suntem chiar noi însuși puși într-o lumină defavorabilă nefiind informați ce anume putem să facem.
Puteți afla din al doilea chestionar convingerile personale precum și o serie de soluții la cum puteți să vă îmbunătățiți relațiile sociale, sau ce anume aveți de făcut în cazul în care sunteți pus într-o situație delicată.
Chestionar atitudine față de sine (cca. 4 minute):
Chestionar atitudine față de alte persoane (cca. 8 minute):