INVITAŢIE

 

Stimată Doamnă / Stimate Domn,

 

Fundaţia Creştină Diakonia vă invită să luaţi parte la atelierele de lucru I și II  organizate în cadrul proiectului „Together we are more – Proiect de cooperare pentru prevenirea excluziunii sociale şi economice”, ce vor avea loc în data de 28-29 octombrie 2015, la Cluj-Napoca  începând cu ora 1200.

În cadrul primului atelier de lucru vor fi prezentate rezultatele obținute în urma unui baseline study realizat în câteva localități din județul Cluj și Bihor și scopul va fi analiza rezultatelor obținute din studiu.

În cadrul atelierului de lucru II se vor dezvolta minim 6 măsuri de intervenție – proceduri și instrumente – care vor fi testate timp de șase luni în comunitățile vulnerabile din localitățile selectate.

Ca membru al acestei reţea trebuie să desemnaţi doi reprezentanţi care să participe la atelierele de lucru.

Ulterior, fiecare reprezentant va avea acces la 2 cursuri de instruire, cu condiţia să fi participat la cel puţin 2 ateliere de lucru, cursurile fiind: managementul stresului, managementul și medierea conflictelor, limba romani, limba engleză, legislație antidiscriminare, introducerea în consilierea părinților, instruirea diferențiată a elevilor, educație inclusivă pentru cadrele didactice etc. Se pot propune și altele de către participanți.

Costurile transportului, meselor și cazarea (cazarea este suportată pentru persoanele sosite din județul Bihor) sunt suportate de Fundaţia Creştină Diakonia.

Pentru detalii şi pentru confirmarea participării, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail  office@cj.diakonia.ro sau la tel. 0264-441971 până la data de 19 octombrie.

 

 

Vă aşteptăm cu drag!                                                                Cu stimă,

                                                                                                  Fundaţia Creştină Diakonia